Anotace: Toto jsem složil v zimě, začátkem ledna, v noci (kolem půlnoci) na vymrzlé (okolo zasněžené) vlakové zastávce, když jsem jel z práce po odpolední směně.
Vcelku ještě svěží z lednového mrazáku. Tak jen doufám, že v před létí teď náladu si pošťouchl.
16.06.2021 13:00:18 | šerý
Díky za komentář. Nebudeš tomu věřit, ale semnou v tou dobou ve fabrice pracoval kluk příjmením "Šerý". Ten text je sice z ledna, ale již staršího data. Leden 2013. Pracoviště "Hrádek nad Nisou". Tam jsem také čekal tu noc na vlak - směr Varnsdorf.
17.06.2021 01:20:15 | Horvis