Anotace: RD
utržen ze řetězu
unáhlen v postoji
co bůh rozpojil
vnímám polohu
rozbit tedy byl
letící pták
úsměv podezřelý
vše je jen tak
zaostři zrak
vlak poslední
stojí tam jen tak
skolil to zvíře
v sobě ho už nemá
je tam sám
utopen v lžíci
máma lvice
táta líný lev
svítí svíce poslední
poslechni co povídá
z pantů vytržen
naivně věřil sviním
popletené vepřové
sen zní falešně
bezútěšně svévolný
podoben tobě
ano i tvé osobě
natržený stín
krve jako z upíra
umlčen bodnutím
všechno nevypij
nech si sklenku
až budeš venku
za rozbřesku