Anotace: ***
příliš rušné nebe ?
nebe se neříká - je obloha
prázdno je plytké, mělké
vylévá se z břehů, zaplavuje
a tak vůbec nepřipomíná ničím
prázdno
matching, koučing, modeling
důvěryhodnost se získává a dovolová
vašeho soukromí, zejména pohody,
léky na migrému a tlak,
být v pohodě, budovat pohodu,
problémy hned řešit - od toho jsme tady
výměna manželek, vila, ordinace v růžové zahradě,
vědomostní soutěře, křížovky, sudoku
vyhoření,poruchy autistického spektra
nejlepší pro naše miminko a naši maminku
bydlení, kariéra, funkce, projekty, dovolené
názory, originální myšlenky, kreativita, flexibilita
a také fajn přátele a kolegové na odpoledním volejbalu
se skleničkou a menu
..,.... to je, ale plnohodnotný život
kde jsi se Ty nám ztratil ?
26.06.2021 00:51:14 | ttragelaf
A staleté tradice chvějí se bez svátosti obnaženy. Z mediální kazatelny káže nám žvanec. A člověk uvízl po miliardách a je sirotkem - tak napospas, a ve vřavě opuštěn.
Těší mně tvá poezie a rád Tě opět čtu*
25.06.2021 16:28:36 | šerý
I u nás na Slovácku, za bezhlasí prázdných zvonic, svíc toužících po plameni, příliš prázdno, když bazilikou varhany nezní. Ráda jsem opět četla tvou poezii milý Jiří.
25.06.2021 15:16:03 | Vivien
to je tak když číší smutku připíjíme po tornádu vylámanému žebroví promlčených skutků...ST* :-D* ach Jříčku seniore...... ať pohromy /i ty v nás/ pominou ještě dříve než se pomineme...
25.06.2021 14:43:12 | Frr