Anotace: ...
Ach, jak je to ponižující,
být odmítnut od ženy.
leč co proti lásce zmůže umírající.
mé tělo tlí mezi růžemi!
A vyživuje něžné květy,
jež rozvinou se na slunci,
to mojí touhy velké věty
mou lásku pohřbí, a můj cit.
a vyživuje něžné květy,
jež rozvinou se kouzelně,
to mojí touhy velké věty
mou lásku pohřbí do země.
A vyživuje něžné květy,
jež pro tvou radost se rozvijí,
tak mojí touhy velké věty
každé mé slovo zabíjí.