Vyznání poklesků
Už ze sebemenšího pohybu
mě oblévá čpící znoj
Proč jen nešťastníci celé týdny
konají sebekoj
Jsem k uzoufání
Anebo jen potvrzuji pravidlo posledních tří dekád
Civilizace už chce být zejména singl
Jak by to asi hodnotil Descartes
Nebo své sehrála chamtivost
Neochota dělit se o vydobyté
Jen nemnozí to připouštíte
Mumraj v citech
O samotě dosahují vrcholu
patrně proto
snad z obavy
že ten co ohanbím
s protějšky se stýká
má nakročeno k početí
Styk
nikdy není úplně bez rizika
Kdo s čím zachází tím také schází
Bylo by lépe zla se zříkat
Nevyjímaje tělesnou extázi
A že člověk
Za život dal slibů
Před Bohem
Před církví
doznávám jsem osoba hříšná
slitování nehoden
Pak kdosi do mého zátylku promluvil
bratře pojď stranou
byl zavinutý do oranžového plátna
Tvá lamentace nemůže být směroplatná
Zhluboka dýchej
a spolu se mnou opakuj HARE KRŠNA
Přečteno 218x
Tipy 22
Poslední tipující: Dejvis, Emily Říhová, Amonasr, Dreamy, Lighter, kdotoví, Iva Husárková, Psavec, šerý, Frr, ...
Komentáře (6)
Komentujících (4)