Je to dlouhé Bože,
ale musím to vydržet.
Je to těžké,
ale co snadné je,
to neexistuje.
Dobro poznám jen se zlem,
můj přítomný okamžik
je vesmírem.
...snadné jsou jen sny...;-)
30.07.2021 14:13:28 | Marten
Víra. Tato filozofie se mi líbí.
29.07.2021 21:18:52 | mkinka
Velmi dobré...
29.07.2021 21:18:51 | MonoGame
I jen pro fakturaci a sklady, program pro autoservis, hotelový systém
Nejprodávanější fotopasti na jednom místě
Více než jedna třetina Čechů podvádí. Je váš protějšek mezi nimi?