Haló slyšíš mě?
Haló, slyšíš mě?
Pojď ke mně.
Já to vím. Ty to víš.
Už to tak asi bude nejspíš.
Já neexistuju. Já nejsem.
A kde tedy jsem?
Jsem jen uvězněna mezi řády.
Není jak se dostat zpátky.
Jsem tu a navždy budu.
Budu tu až do noci.
Není mi jak pomoci.
Obracím se na tebe čtenáři!
Z řádků se mi dostat nedaří.
A proto prosím tě,
zapamatuj si mě.
A pokud na mě zapomeneš? Budu tu. Už navždy.
Přečteno 152x
Tipy 6
Poslední tipující: Emily Říhová, mkinka, Sstano, rybka
Komentáře (1)
Komentujících (1)