Býval jsi vlkem, co nevěděl,
kam by se vrtnul.
Do černých jam občas padal jsi.
Tak lehce, jak by sis...
Horší pak bylo drápat se ven
a dýchat vzduch, který je kolem,
zbavit se sraček a hoven.
Neznám tě, tak jak se sluší.
Můżu jen tušit bolest všech duší.
I tvé.