Mně napadlo. Co když jednou kov robotů si sám vystačí a bude nám vládnout? Budou čipem naprogramovaní dle potřeb rodit člověka z masa a kostí, aby jim otročil, nebo měl nějaké exotické, "zvířecí" miláčky. Fuj, fantas-magorie, nebo jen...
15.08.2021 00:32:10 | šerý