Anotace: RD
Ulice plné bytostí.
Bez masa a kostí.
Ukrytých tajemství.
Zoufalství na pokračovaní.
Sny už sem, nechodí.
Umrlec netuše svého
statutu. Potkáváš jej v
mlhách. Jasností své
obezřetnosti. Tonoucí
se pokračovaní chytá. Nech
zřejmost, svou obvyklou.
Zatrpklost nanicovatou.
Poslední rána, takhle z rána.
Padla roztrhla se ničí, křičí.
Detonace utrhla se drtí tebe.
Vedle sebe stojíce náhle padá.
Ne není mrtev jen nepokrytě
živě rozpolcen. Tak zní tvůj úděl.