...fajná symetrie a hra slov...aspoň v básni, když ne v životě...;-)
03.09.2021 15:24:00 | Marten
Život je to nejkratší a zároveň nejkrásnější co MÁM ... MÁŠ ... MÁME
03.09.2021 14:37:27 | Fialový metal
Nedávno jsem tu od někoho četl báseň, jak je život krátký. Možná by jste společne došli do rovnováhy...
02.09.2021 23:04:32 | J.P.Jacques
Život je krátký, samozřejmě, ale v poměru k čemu?...
03.09.2021 07:12:22 | blues
I jen pro fakturaci a sklady, program pro autoservis, hotelový systém
Nejprodávanější fotopasti na jednom místě
Více než jedna třetina Čechů podvádí. Je váš protějšek mezi nimi?