Sfoukané myšlenky
Na rozcestím můra,
si sivě přelétá,
a z květu křídla smáčí,
smrt i život plení,
ze džbánu sfoukané myšlenky,
jenž podrývá záchytné slunce,
od východu teskních jestřábí,
po skalních vzdorů,
kde zaříkává přežití Apač,
v písmu usínajících vděků,
a můrovitých těl z měsíce,
obaleny v padajících hvězd,
kam poutník vylézá k nim,
aby shlédl návrat staletí.
Přečteno 262x
Tipy 9
Poslední tipující: šerý, Psavec, kudlankaW, mkinka
Komentáře (7)
Komentujících (4)