U večeře
Jaký byl den Sire ?
Mlčíš...
Raději se ptám,
abych nelitoval ozvěny.
A pročpak se vlníš,
jak svléknutý chřestýš ?
Jsi to vůbec Ty...
Nemám vidiny Láokoóna,
však věštcem byl.
Zahraji ti na klavír,
třebas ožije tvá vnitřnost,
za obecenstvem ticha.
Přichází obraz po zdi,
tělem i duší,
přebírá vládu zoufale,
a múzou se kasá.
Výkřik !
Rozpolcený napříč !
Z pekla !
Vysvoboď mne z divanu,
ty bez rouškou nevinnosti,
ty masko sobě odporná.
Proč Já...
Už vím proč Já !
Přichází zas,
v zrcadle kamení,
zdrogován,
sir Hyde,
a služka se tam zbláznila,
když Jekyll se s ní sňal,
u večeře prasečích kopyt.
Přečteno 201x
Tipy 15
Poslední tipující: zdenka, Lexi, Amonasr, Frr, Vivien, Psavec, šerý, blues, mkinka, Fialový metal
Komentáře (11)
Komentujících (6)