Co je člověk proti Bohu
jen malé nic nic
a stokrát tisíckrát nic
jen hromádka popela
jen něco co se narodí
rozkvete zestárne a umře
Jen někdo
kdo si občas zoufá
že by se měl lépe mít
a že by mohl déle žít
třeba šestset let nebo víc
Možná je to celkem fuk
možná jenom postačí
být ten kdo se nemračí
I když je to někdy těžké