Budoucnost je nejistá
Budoucnost je nejistá
Co si asi přichystá?
Co bude za rok? Budeme ještě žít,
Splní se mi vše co chci, a co bych mohl chtít?
Nebo vše skončí v temnotě černé?
Zloděj čas ukáže nám, až tato stránka zbledne
Budoucnost není příliš slibná
a asi nebude ani trochu vlídná
Ale třeba nedojde k pokolení
však naděje, ta umírá poslední!
Přečteno 239x
Tipy 7
Poslední tipující: Iva Husárková, Rozmarýna, Psavec, kdotoví, mkinka
Komentáře (1)
Komentujících (1)