Anotace: …
do čí podoby
vrůstáme
my osamělí
do představy
včerejší?
nebo v tu
která se spolu s námi
právě rodí?
my neznalí sebevrazi
z počátku
lehkomyslní
stáváme se
bolestnými
žili jsme na zapřenou
abychom
vnímali se bytostnými
tíže předků
přetavili
vždyť také oni
byli nevidomými
než procitli a vstali
v čí podobu vrůstáme
my osamělí?
muže?
ženy?
v ucelení?
mimo cely
strom vzývá ducha
větvemi prosebnými
do svobody
V kolobězích věcného času
..prostupujeme do svých srůstů
..volným proudem..neseni*
Pěkná přemýšlivá Zdeničko :)
/ úsměv a pozdravení letí
10.10.2021 22:01:53 | jenommarie
Vše jak lidskost velí a my vrůstáme do svobodného prostoru... a to je pro mě nejduležitějším.
07.10.2021 23:07:51 | šerý
Dávam 2,:) Zdenko, za spojenie krásnych obrazov, za pocit, za stromy, no a za bolesť...
07.10.2021 20:34:05 | maryshka008