Anotace: *
Když světlo ztracené v tmách
rozsvěcí touhu v nás,
pak tiše nacházet v čase
hvězdy co v duši rozzáří se...
Krásný den, Dejve... opatruj se
21.10.2021 16:53:32 | Emily Říhová
Dejvi* moc pěkná.
A to TVÉ zamyšlení..má glanc
..mít a nebýt sám
A zejména první sloka veršů*.
Ať se ti daří co nejlépe
a přeji TI pěkný den*ST . ;)
18.10.2021 15:05:41 | jenommarie
Dobře Ti vede múza řeč básně. Krásně, Dejve krásně*
Jen si sytým zrakem vyberu... "není tma v noci / nybrž úsvit osvícených." Jakoby celilo nádechem, kompaktnost díla*
18.10.2021 14:49:12 | šerý