Těžkopádný svět
rozvine se květ
krev pot a slzy
všechno co nás mrzí
Proč to není lehčí
proč nejsme jak vzduch
nebo jako duch
Proč nás bolí zuby
proč jsme k sobě hrubí
proč proč proč
život věčný kolotoč
Všiml sis File, že o kolik na misce vah převažuje na modré poezie spíše s neveselým podtextem, přitom nemohu uvěřit, že bychom byli za život víc a déle nešťastní než prima naladění a spokojení? Asi že mě dnes nebolí zuby a sytý hladovému nevěří, každopádně se asi nepřestaneme ptát...
20.10.2021 14:38:40 | Vivien
Proto, že tomu vždy tak bylo a nikdy se to nezmění. Na poli z úrodnou hlínou... i množství kamení.
20.10.2021 03:17:15 | šerý