Anotace: věnována mořské víle Gabriele
Stát jak Sókratés nehnutě
celý den i noc v řece
nad hlavou nebe klenuté
obřadně jako v Mekce
Bytostně vnímat poznání
zneplatnit dogmata bludů
pojímat pravdy - bez ptaní
nutno se oprostit pudů
Poznání je neskonale cennější než všechny požitky světa.
Reaguji slovy výše zmiňovaného učitele a za sebe jen dvě.. děkuji Márty :)
23.10.2021 19:53:20 | Malá mořská víla
...už jsem ti to psala, do adventu času doST* :) ale je moc dobrá Márty...
22.10.2021 20:11:51 | Sonador
Rád bych Tě vyslyšel
Po vzoru Nerudy a slamníku, mám zoufale zvolat památkou větu?
Ne
Raději diplomaticky píší, naSTává asketický podzimek
23.10.2021 00:08:20 | kudlankaW