Anotace: Nehledej, pokud nechceš Nenajdeš rozuzlení
Sbírka: Chodnář, Kramlář
Cítím chvění,
brzy přijde
rozuzlení.
Vaše není,
moje je
rozuzlení.
Duše jmění
cihly, kramle,
rozuzlení
Moje snění -
- výška a krása -
- rozuzlení!
Krev se pění,
moje teče
k rozuzlení...
Zuby cení
strachu v tvář
rozuzlení.
Konec zlení,
dobro vzhůru
k rozuzlení.
Komu se lení,
nedosáhne
rozuzlení.
Vzhůru viz,
kde pusto krys.
Zde hledej mé Rozuzlení!