Anotace: Napsáno 11. 9. 2021
Noc se mění v den až překvapivě rychle!
Ve 2: ráno říkám stále dobrý večer“
ve 3: už je to „dobré ráno!
Všechno je materiál na psaní,
látka k hraní,
nečekaná práce a poznání v pozlátku.
Ptám se snad na soumrak
či odpovídám na zatmění?
Možná jsou životy pod malým Sluncem krátké
a určitě obří pod velkými žhnoucími balóny
eony let starými, vzdálenými ve sci-fi zóně
nepředstavitelné magii vesmíru sklopeného
v mozaice
Boží moudrosti.
Bažím po vertikálních zážitcích a
horizontálním odpočinku
Vše je lákavé a vše je náročné.
Nečekejte na zázraky,
který měsíc Vašeho dlouhého roku právě prožíváte?
Neživte v sobě brouka, broukejte si život.
vertikální zážitky a horizontální odpočinek - super!;)
tak já jdu broukat a tobě přeju hezký den*
18.11.2021 12:22:27 | Sonador
dobré ráno, Alexi, děkuji, že jsi mi zabroukal. přeji Ti krásný boží den. :-))
18.11.2021 03:30:25 | Iva Husárková