Anotace: Neutřepaná (ne)báseň.
Sedím na hoře, na kopci
a dívám se dolů na město.
Přemýšlím o příbězích lidí,
kteří se narodili a zemřeli.
Kteří žili, kteří budou žít.
Co z toho měli a co z toho budou mít.
Radosti, smutky, velká očekávání,
v myslích jich jsou, budou.
Kde jsou? A čeho všeho tím žitím dosáhli?
Je to všechno snad třeba vědět?
Žít si svůj život bez nadvlády ostatních lidí!
Mít se rád, mít se rádi
v mysli v srdci.
Milovat
Také mám někdy tyto myšlenky a také přemýšlím, jak by to mělo být dále.Ale Ty jsi to vyjádřil pěknou větou..Žít si svůj život bez nadvlády ostatních lidí.
05.12.2021 19:31:11 | Jarunka