Anotace: Mnohdy potkáváš lidičky, kteří jsou vnitřně krásní a je to na Tobě, zda je rozpoznáš.
Celý život je o tom, jaké potkáš lidi
a od toho se vše odvíjí
Přeješ-li si potkat rovný, okouzlující ...
musíš pravdu a rovnost v sobě nejprve najíti.
Mnohdy hledáš a souznění nenalézáš
protože se v lidech - natož v sobě nevyznáš,
a vnitřní krása je pro Tebe nepochopitelná
kdy navenek stálé mámení vyhledáváš
a bohužel krásné lidičky odmítáš.
A.. prosím,
co to znamená,
když souznění nenalézáš
v lidech, ve kterých není potřeba se
bůhvíjak vyznat -
jsou falešní jak zuby ?
tady se musí předstírat, že to
člověk nevidí
aby navenek stálé mámení nevyhledával
a bohužel krásné lidičky
neodmítal
je to tak nějak ?
netřeba reagovat
omlouvám se
za řečnickou otázku
ale nepoložit ji
by byla asi
lež
28.11.2021 19:22:05 | ttragelaf
Kéž se každý umí podívat pod povrch...
Hezké shrnutí:)... Krásný den přeji
28.11.2021 19:10:52 | Emily Říhová