Dospělost
Anotace: Co je to vlastně dospělost?
Znamená to, že už si nemůžu hrát?
Místo toho mám povinnosti a nemám čas se smát?
Znamená to, že už nemůžu dělat co chci?
Znamená to, platit nájem a trávit život v práci?
Znamená to, založit si rodinu?
Věnovat dětem každou volnou vteřinu?
Znamená to přestat se bavit a brát vše vážně?
Poličku spravit a krotit vášně?
Znamená to vzpomínat na staré lásky,
zatímco se na čele objevují vrásky?
Znamená to výmluvy – tohle je pro mladé,
zatím co večer na televizi koukáme?
Když tohle píšu, přemýšlím nad světem,
chtěla bych na chvíli být zase dítětem.
Přečteno 223x
Tipy 10
Poslední tipující: mkinka, Psavec, Fialový metal, Dominik Plesr, Marten, Iva Husárková, šerý
Komentáře (2)
Komentujících (2)