Jen ticho v tůni myšlenek
nekonečna hvězd
svým mírem musí zničit vztek
na konci běsů cest
Prastaré stíny poselství –
obrazy z neznáma
svou pravdu v stínu nevěští
i slova spoutaná
Do nekonečna mlčí svět
zaprodán ve slovech
ve stínu zamlčených vět
falešných bohů snech
Hluboké myšlenky to jsou, líbí se mi .)
17.12.2021 12:48:16 | Constantine