Vstup
Anotace: Z intimního šuplíku 2021.
Meziprostor.
Člověk je tvor.
Mezi stěny rozmístěný.
Zrcadlo dá enter jiný.
Člověk občas v jiné dimenzi.
Nerozumí povětří.
Šakalí píseň bdí.
Myšlenka prochází zdí.
Reálno je tajemno.
Sám člověk ví.
Rozum napoví.
Idea bdí mezi řádky.
Nedá prostor zpátky.
Zbývá jen levitace.
V nohách silná gravitace.
Šifry krásná kreace.
Cit nezemřel. Má Vánoce.
Slabikuje měsíce.
Vyhrává intuice.
Smířené ruce.
Přečteno 169x
Tipy 19
Poslední tipující: Sonador, Emily Říhová, WWW, Iva Husárková, šerý, Jarunka, Amonasr, Psavec, Fialový metal, kudlankaW, ...
Komentáře (4)
Komentujících (3)