Prorok
Anotace: Stručná práce amatéra
Hřmot hlasu pudí tě k zatracení kázně
A v zháraném žehnaní láme osidla
I ty se pokloníš z povděku a bázně
Tomu jehož hlas se šíří s plameny a dušným kouřem
V žáru hýření v němž skály tají
Hledíš do tváře bohu aby spálil tvé ctnosti
I čestní muži a kněží hříšně se kají
V šílenství z pohledu bezedných očí prorokových
V modlitbách zvrácených tužeb
Démoni živí se zvrhlými rozmary
Svobodou sprostí tě tvých služeb
Abys šířil slovo o svobodě těch zasvěcených peklu
Přečteno 234x
Tipy 5
Poslední tipující: Fialový metal, Iva Husárková, Psavec, šerý, mkinka
Komentáře (1)
Komentujících (1)