Smrt je milosrdná
ať přichází pomalu či běží.
Co proti smrti obstojí
city (ať vypne) obstojí pak stěží.
Ticho a klid.
Vjem těla vypne se první
však mozek nelení
svým "řevem" ticho przní.
Volný pád do tmy
záblesky vzpomínek.
Rychlostí světla
vysychá pramínek.
Nechci nic cítit
být mimo čas
Neumět život žít
těšit se z krás.
Pst, ticho prý léčí
jen někoho ale
psssst
neměl jsem být, už dřív.
~☆~
je taková "iniciační"... a cítím cos podobného v poslední dny, tak objímám* (vydržet! třeba to něco dobrého přinese), na víc se nezmůžu...
11.01.2022 04:27:49 | Sonador
Nikdy není tak hrozně, aby nemohlo být hůř:), hlavu vzhůru.
10.01.2022 14:38:31 | paradoxy
To máš pravdu, jen se toho někdy dokáže nakupit hrozně moc najednou.
10.01.2022 15:14:29 | Protos1182
je to šok, Miku... :-((
10.01.2022 02:54:25 | Iva Husárková