Být pánem svého světa.
Být pánem světa.
Být pánem.
Být.
Jsem.
Místo Jsem má být "Kmánem." :-) Dříve se tak říkalo...
27.01.2022 11:26:26 | Lighter
jé, to je dobrý!* ti to ještě doplni, chceš?:) ... Být. Jsem. Mohu. .
27.01.2022 05:29:48 | Sonador
A sakra, člověče. Být depilován, až do holého - slova.
26.01.2022 23:51:50 | šerý
I jen pro fakturaci a sklady, program pro autoservis, hotelový systém
Nejprodávanější fotopasti na jednom místě
Více než jedna třetina Čechů podvádí. Je váš protějšek mezi nimi?