žlutý růže pro Harryho Hackera

žlutý růže pro Harryho Hackera

Anotace: Harry Hacker is back in town :)

ve stínu Stromu poznání a Stromu života
živoříme a poznáváme
celý den, celou noc
někdy přehlížíme, že to, co nás má posunout dál
máme přímo před nosem, ale je to tak obyčejné, že to nevnímáme
a místo toho honíme chiméry
které stejně spláchne čas, až odhalí jejich křehkost a slabost
ale to, co je opravdu skutečné
poznáme tak
že to překoná všechny kotrmelce
a tiše, nenápadně zůstává stále s námi
Autor danielsoft, 28.01.2022
Přečteno 173x
Tipy 15
Poslední tipující: DH22, mkinka, Iva Husárková, šerý, Marten, Lighter, Sonador, Kan
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Luxusní.

25.02.2022 10:34:39 | Hamley

Moc líbí.

08.02.2022 09:36:28 | mkinka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí