Anotace: dívkám i ženám, krásným uvnitř i vně
Může mít mnoho podob
být úbělem bělásků
V chlapci co myslí na Stázku
Může mít tak mnoho forem
být citem skrytým v oblázku
Může znít v hrdelním zpěvu
roztoužených konipásků
Často se vytrácí ze svazků
manželských i mimo ně
Ti co v parku krmí holuby
roní slzy nad alby obrázků
Také oni vzpomínají na .....
Povrchní ji nacházejí
v Moulin Rouge v desítkách podvazků
Kristus s ní na nás pohlíží
hleděl i tenkrát na kříži
Nač dával jsem Vám otázku?
Ach ano - přeci na l...
Otázka možná zbytečná,
však o to krásnější,
odpověď každý jistě zná,
co v životě je vzácnější...
Krásnou neděli, Márty :)
06.02.2022 15:46:02 | Emily Říhová