Anotace: )()
Ahojaa milá děvčica:) Děkuji za reakci milou.. Teď sem v útlumu obrazu, ale kdo ví
08.04.2022 17:00:16 | Dejvis
ČAU DEJVE, FAJN TEXT,víš někdy by jsi ho mohl namalovat přímo to vybízí ty včely lačnící,rozhraní ros,a úchvaty jarních rtů,jsi mě dnes dal inspiraci k dokončení obrazu, velmi málo je někdy dám k textu ,jen když to nějak tak cítím ,ale hodně málo.Prostě by mne zajímal tvůj obraz někdy spojený s básní ,) jsem divná co?:)
08.04.2022 16:26:27 | xoxoxo
Pěkné, Deve.* No však. Sen je... pracovní smlouva. Dělám na tom i přesčasy...
07.04.2022 22:38:31 | šerý