Tři domy,
troje klíče,
bydlím třikrát,
ale domovů mám více.
V hudbě,
ve městě,
v parku,
v horách,
na větrných hůrkách,
v zasněžené krajině,
pod říční hladinou,
na cestách,
u moře,
na skalách,
na rohu náměstí,
v malbě,
mezi řádky,
na obilných polích,
na svahu,
tam kde se mohu vyhřívat na slunečním svitu,
a na mnoha dalších místech.
Všude, kde mohu prostě být.
S každým, s kým mohu prostě být.
Táhne mě to také k Tobě,
snad nehledáš konec světa...