Anotace: Na anotaci nemám čas.
Sleduji hodinové ručičky,
ani se nehnou,
skoro jako by jim došla baterka.
Pak stočím pohled na Tebe,
a když vrátím se k ciferníku,
nestačím se divit.
Motorek znovu ožil,
dal jim pořádně za vyučenou,
vždyť malém ukazovaly pozadu,
teď je srovnal,
a málem jsem v časové tísni.
Jenom že s Tebou jí necítím.
Vedle Tebe lítám,
mé srdce zpívá,
raduji se,
na kontrolu hodinek nemám čas.
No,
a potom už není času nazbyt.
Ba ne,
nezbývá žádný.
Když jsme spolu,
tak sprintuje,
dokud se nerozloučíme.
Potom vytikává každou vteřinu,
začne si vykračovat,
po-ma-lým krokem jako na přehlídce.
Čase,
měj se mnou trochu slitování,
nevrátíš nic,
tak aspoň něco daruj.
Dáváš,
vždyť já vím...
jenomže jednou moc a pak zas málo,
není to tvá vina
ale úděl,
nehněvám se.
Přesto si přeji,
ať na chvilku zastavíš.
Nemusela bych spěchat,
mohla bych být trochu déle s milým,
loučila bych se pomaleji,
pak urychlila dlouhou chvíli.
Ještě že nemohu,
přišla bych o to,
co bych asi jinak,
neměla jak získat.
To je taky zajímavý .)
12.04.2022 20:08:35 | Constantine