Kde jsem se to ocitla?
Proč stojím ve středu neznáma,
v naprostém prázdnu,
na břehu moře,
a nemohu dohlédnout na druhý břeh?
Trápím se,
tápu,
nevím,
co mám dělat...
V pohodlí na pohovce,
ale tak bezmocná,
sedám na kolo,
jdu na projížďku bez cíle.
Vrátím se,
zasednu k večeři,
a jsem zpátky na začátku.
Prohlížím mapu ve své mysli,
pátrám v srdci,
jeho kompas je tak nejasný,
chvíli ukazuje na jih,
pak na sever,
až se bojím,
aby nezkolaboval.
V hlavě chaos,
v srdci zvláštní chvění,
jsem zmatená.
Vytáhuji žaluzie,
pouštím dovnitř světlo,
ať projasní mi myšlenky,
ukáže cestu,
najde správný směr.
Protože vím,
že sama to nezvládnu.