Anotace: Lyrická báseň
nositel bezvládných ucouraných vět
hledá svět prý je tu zrovna kousek hned
krotitel dešťů samolibě předurčených
spoušť v hlavě své mačkám zas a zas
kde je ta část kdy se začnu ztrouchnivěle třást
je tu něco umírněné tělo rozpolceně podružné
svět se zacelil když mně od sebe navždy oddělil
procitám ještě né chci ještě kratičký čas sladce spát
tak třeba sto světelných let tak málo mi stačí
jsem spáč co oči do sebe beznadějně skoro vtlačí
probuzené tělo drogu nějakou by to chtělo
je jich tu dost licoměrně nikterak nefungujících
znají tohle tělo vstupují do mne s neurvalým smíchem
ocitám se v lžíci do úst jsem ložen oblečen tak jen spoře
létám si pronikám do světa užitečně rozpoznán
realita podivná tam právě pronikám ocitám se tu dosti zjevně
mám vypínač na ten svět nebo alespoň na tebe
co s tebou proveden hle tam visící osaměle trpící
tam si tě pověsím za hrdlo a to tak dlouho dokud
budeš cukat nohama celý vibrovat nejde zastavit čas
tak proč sprostě nechcípneš neposereš se a nepochčiješ
nu kde je ten universálně nicotný břídilú světů svět
jsem náhle a bezvýznamně kytka kvetu si tu vznosně
včela pije co ji hrdlo ráčí tak už vstaň ty co svět nemusíš
sálám žár pozor ať se nespálíš neboj se tak už konečně hoříš???
jaký je to pocit asi nic moc jedna kukla ušetří ti zlost