Anotace: Lyrická báseň
složitost života pozřela dychtivá nanicovatost blýskající se na obloze
zřím na nebi stín běhů bytostí minulých
anabáze rozlišená do fáze třeskutého rozbití
snaha odkrývaná posléze upěchována zdržela se krátce
zrádce oněmněl hrůzou když byl nedůtklivě políben můzou
skrze tebe vidím tebe upoután vnitřně ucourán na kusy lascivně složité
zázraky co se nedějí jen v neděli zazní sten touhy odrazené
těla bez očí bez tváří jsou to panáci životů uloupených predátorem
byl stvořen tak aby byl schopen řvát své vlastní vize ponořené vně
v moři nenadálých skutků co vskutku zapomínaly vsunout vsuvku
jen pěšákem odevzdán na oltář podezřelých příčin vlastních přešlápů
překlepů různých složitých převleků do kůži vyhořelých duší zohavených
nechápu pustím si to po zpátku jako pošetilou ukázku mého tichého bdění
upoutavka na tuto zkratku je plna překvapivých zvratů poklesů či zvratků
nesním jen se potěšile modlím k tomu co je neviděný a má mnoho domů převelikých
kam nohy složit spát si celý den nebo vyjebat celý zkurvený vytrvalý bezcenný svět
pravil ten co přežívá jako sépie celý den i noc a volá stále tišeji o pózující výpomoc
ve hře je zlost vnímavost jinakostí co své si hledí než tě vytrvale a ponuře snědí
svědí mně bolest srdce někdy i prudce vytrvale tlukoucí chtělo by ven
být svobodno nesloužit lecjakému tělu
ty si to nezasloužíš tak od tebe odejdu
slyším každý den jak to srdce na mě vytrvale řve