Anotace: Lyrická báseň
vytáhnu svět na světlo boží
dům pak lecjaký k zemi složím
pohnu horou sémantikou boží
jsem ten co není tak hned rozpoznán
omotán cáry obvazů ze své operace
vzal jsem sklapel operaci svého srdce udělal
potom on nebo i já vstal zazněla salva trochu klamná
potrestám všechny kteří ve mne nevěří
proměním vás všechny v prostoduché pápěří
vstříc zářnějším zítřkům na proti jim poběžím
utnu co přebývá zatknu medvěda za to že žere med
včely že ho vyrábí jako slaboduché slaďoučké hedvábí
utíkám si v mlze drze na krok nevidím
sedám na zem značně přemožen
plíce píchají mně jako nože v bitvě rozhodné
usnu snem malého batolete uminěně
zkrátím zkratky na nemohoucí ostatky
na stroji ušiju si matky
splatím všechny splátky
uhnízdím se na komíně jako čáp
už nebudu řídit žádný vehikl nebo křáp
vytáhnu si z těla úzkostnou poruchu
vymačkám všechny chronické deprese
z okna vyházím sociální fóbii
pak se potichounku jen tak lehce zabiji
skokem nepatrným z nějakého malinkého mrakodrapu
jo jump si skáknu
krev se o beton drze roztříští
tělo se oddělí na různé nevhodné k žití součástky
budu jen bordel co se následně ujistí že šlo o mě
vhodí do pytle co se pak bez povšimnutí pod zem uklidí
dá se do zavřené rakve jo asi takhle nějak si to zařídím
tak sbohem světe měj se pěkně víš jak nedělej téhle zemi ostudu
buď hrd nebo radši naň prď to tvé rodinné stříbro myslím ten vsudepřítomný rasisimus