Hráči na trubku
Anotace: Tak, kdo umí hrát na trubku?
Až budu starší, budu hrát na trubku
A chci být nejlepší
Nejlepší hráči na trubku, to jsou kádři
Nejlepší hráči na trubku umí mluvit
Zpívat
Hrát
I mlčet
Takoví hráči na trubku zvukem malují obrazy
Trubky, která pláče
Směje se
A někdy i mlčí – když je konec
Nejlepší hráči na trubku jsou jiní
Nástroji šeptají své bolesti
Líbají ho
Dokud jim ze rtů necrčí v provazcích krev
Dokud jim slzy neleptají tváře
Dokud už nemohou líbat
Nikoho jiného než jen náustek
Rád bych se stal nejlepším hráčem na trubku
Ale neumím líbat
Přečteno 324x
Tipy 7
Poslední tipující: Fialový metal, šerý, danaska, mkinka
Komentáře (1)
Komentujících (1)