Anotace: Lyrická báseň
paleta barev lidských tváří
krok do úžaslé němé potopy
zdi polepené lidskými potoky
zní mi v uších kolovrátek písně
kýč hraný až do užaslé němoty
koberec z kůže tvého těla
tak jemný jako tvé doteky
roztáhni nohy k tobě si vlezu
jen na malý kousíček nepatrný
jsem zde a hlásím dobytí něhy
steny pohyby drásajícího chtíče
na hraně potopy vytrvale ryzí
už si nejsou cizí jsou navždy spojeny
beze jmen jen tak vytrvale zaníceně
přátelé s výhodami bez zbytečných emocí
nemocí srdce jež se line tady se jen sotva mihne
jak zní zlost tvořena od nepaměti
sdílí se jest tam stále lstivě člověk nakažený
infekcí vtloukanou nenávistnou emocí
jako houba nasává ubohost tvé osoby
nevinost spálená proměněna v ničemnost
ukopaný člověk k smrti splácí to co se neustále vrací
z genarace na generaci děje krví nasáklé hnijící v srdcích
Může se to nelíbit
může to i nasrat
ale nesmrdí to banalitou
vylitou
do splašků slz
01.05.2022 21:29:15 | MonoGame