GÓL

GÓL

Anotace: Lyrická báseň

 

stříhám si vlasy padají mi asi

na zem chladnou má to asi v povaze

klubko zmijí zmutované vizí

něco stále mizí rozhodl se zcizit

nepřístojnou tajnou vizi

utrhl křídla mouše byl posouzen

jako adept na vraha v hmyzí říši

 

vycenil zuby pak kousnul housku

drobky na ubrousku doteky tvého mozku

útěky před vlastním pocitem nečitelným

napsán vzkaz provaz visí je mi stále cizí

úpis ďáblu za miliardu peněz jo to chápu

 

koupen jsi kolik stojíš když  jsi na penzi

asi nic moc tvůj provoz je už probdělý

úděly náhledy do sféry niterné udržitelnosti

jen slova písmena přišpendlena na hrudník 

srdce tápe konec chápe tlouci dál však už nedokáže

 

ustrnul čin vykonal ale to co chtěl se nekoná

emoce nepřišli poslali message že se ukryli

na neznámem místě v očistci špinavých myšlenek

ocitl jsem se v temném lese na konci všech stezek

je to jako v lese zde je temno svit slunce snažící se však do prdele nedosáhne

Autor retarda, 03.05.2022
Přečteno 146x
Tipy 3
Poslední tipující: Fil
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí