Anotace: @&@
OKOLO STO-LA-LA-LA-LA
opakování matka moudrosti
prý
mě ale nebaví
poslouchat ty
co se stále jen opakují
až do zblbnutí
nezdá se mi
že cesta k moudrosti
vedla by skrze vyduněné hlavy
přes věčné opakování nabubřelých frází
stačí když jenom představím si
jak moudře by asi vypadali
kdyby se před mikrofon postavili nazí
všichni ti prezidenti
moderátorky
premiéři
ministryně
kněží
sufražetky
z jejichž našprtaných klišé
bobtnají lidem hlavy jako dýně
opakováním si všichni leda třepí huby
zatímco mozkové buňky šedé
se při tom povalují líně
Praha, 5.5.2022
https://www.youtube.com/watch?v=p9Jcmnz6DIM