Anotace: Lyrická báseň
marnivá bytost mnohoznačností slitá
řev rozjitřených úsudkú rozmanitých
sténající zářivá uhrančivá jinakost čpící dlí zde
sklo co rozbíti se mnohokrát nemělo a však hle
dům zklamaný podrápaný podobou zdánlivou
plivou do ůst tě berou tou měrou domnělou
vodopád nedotčených tajných skutků
uvězněn ve svých vizí loajálních vskutku
myšlenky jen jako smyčky svírajích hrdlo tvé
řekni rázné ne doutnajícím posudkům v mysli své
mozek co by továrna jednoznačně proti tobě
hle ukrutný nepodařený proslov doutnající spoušť
šlechtěný ten co by měl nenávidět zrovna tebe
je tam nahoře nebe nebo jest to úlitba těm marnotratným
nemocný opuštěný rozmazám na plátně jako obraz abstraktní
důvod co neznal podstatu rozvířených zlomů nezvratných
prý obratný možná jen zbytky všemovného zooufalého pudu
tak sbohem já už půjdu možná příště někdy v oblacích ve formaci
v sekci informací