Anotace: Lyrická báseň
odjištěn a pak hozen
ne nejsem sladký hrozen
jsem ta věc co vybouchne si
kdy se mu zachce nu přeci
když ji to dovolíš pojistku vyhodíš
a pak se odhodíš a vybuchneš
nenuceně prudce krvavě a elegantně
cáry z teba visí krev je tady doma
není cizí chce se ji tady zvracet
ve sloup oči nenuceně odvracet
je to jen přetvářka nejasná ukázka
toho co vše umí i co vzorně dovede
sebe ne tebe si sebou do nějaké říše odvede
budeš tam s ní snít sny o mrtvých lidech
ona je umí udělat je proto stvořena
válka taková nuceně složená uleželá
teď již vstala a dělá velká ramena
tanky děla houfnice drony velká stolice
střílí se tu zabíjí na popud nějakého idiota
kdo ho zabije jsi to konej už svět se na tebe mile usměje
uděláš službu lidstvu tak vezmi si tu flintu
a udělej do toho zmrda sakra velkou dirku
diktátor kdo je jeho vzor fašismus v hubě má
ale je to on zvoní zvon na poplach ta zvrácená ideologie v každé zemi je
tak si ty svině hezky pohlídejte a smrt jim nemilosrdně dejte
nepárat se snimi zab tu hnusnou svini v něm je to hnijící zlo tak ho sakra neomlouvej
vybral si cestu nenávisti tak mu dej třeba jenom ránu pěstí
nebo rozkopej mu ksicht aby barvy všelijaké mu tam simfonii ironie hrály
lidé by se mu smály ještě polít smůlou opepřit peřím a může jít
zdechni si v nějaké hnusné díře neotravuj dále tento svět
nejsi nic jsi jen ubohost zabalená do lidské kůže
krysa je více šváb je král a ty jeho šašek tak mazej ho zabavit
soudy policie to jsou jen opice ty by určitě lépe soudily
spravedlnost takové prázdné slovo vražda se dá promlčet
tak to jako má být civilizace směji se ti zákony co tě neochrán
policajti tě před kamery zabijí
ani před zákony si nejsme rovni někdo je tak narovnaný že se ohnout v pase nemůže rázem by se totiž zlomil
jen ta smrt to vše smaže na konci dní posledníchí tě vymaže v té zemi tam nás žere stejný hmyz
jinak vše je nejisté odlité buď do bronzu nebo do zlata někdo jen svou podobu v písku sama sebe najde
tak se vzdej už jsi to prohrál život svůj když js sei ve špatné kolébce ocitnull tvůj svět je jen hnusná lež tomu věř a ty jsi jen nepatrný útržek z listú smrduté věčnosti