Bledulí
Ucítil sem
Tě
ve slámce srdcí
jen to byla náhoda
nebo se snad pletu
jak bych se ti vzdál
a prosil Božskou lásku
o nebesa z balad
v nichž ti křídla vyvzplanou.
Polibky letí
a z úst se potálo
hříšně milovat
a přejít most nazí
než rozbřesk povolá saň
aby omotala éterickou bytost
v jeden barevný sen
pro jednu mou Bledulí
tak se s něhou vytratíme
do spárů čepelí
a zbledneš v můj obraz
kdy z něj již blýská pleso
v Náš podzim
co ovane stuhou
pěvce z čerstvých hájích
na zdánlivých
podkovách.
Přečteno 152x
Tipy 14
Poslední tipující: Vivien, Sonador, šerý, Lexi, Fialový metal, Psavec, CULIKATÁ, mkinka
Komentáře (10)
Komentujících (6)