U slávy zcela prázdný stín
necitu myšlenek –
nevejde nikdo do dějin
náručí milenek
Poselství času nosí dno
marnosti úsilí –
osudem často zničeno
bez síly násilí
Kořeny hledá se tmou syn
ve vášni výstřední
nebude vržen do bažin
než touha zevšední
Pěkný, povedla se ti
15.05.2022 21:39:17 | Constantine