Pěkné obrazy maluješ slovy, líbí se mi .)
15.05.2022 21:34:21 | Constantine
Hluboké. Udělal jsi mi radost. Silné v uchopení i barev slova políbení. Harmonika je můj oblíbený nástroj.
15.05.2022 08:03:47 | mkinka
Bez pardonu.
Či bez milostí.
Poklon není ... nikdy dosti.
Ju a hlavně sedla i mému gustu.
14.05.2022 23:06:30 | Fialový metal
Tak bych řekl (dle mého) perlička* Slzou orosené chrizantény jejího okvětí a třpytu průzračného vjemu. Tak vyvážené pochopení smyslu, ze souhvězdí poetických váh.
A tak, jak se patří pořádku mého vkusu, dám si ji do šperkovnice k uložení.
14.05.2022 22:38:32 | šerý
Pocta šeráčku, děkuji za slova smyslná, sem moc rád, že mě čteš, i když jsou tu lepšími, třeba jako ty,*)
14.05.2022 22:44:08 | Dejvis