Anotace: Lyrická báseň
zařvi potichu
neutíkej po smyku
usměj se pravděpodobně jen
všímej si tajuplných změn
svět je jen ve tvé hlavě unaven
na něco si stále hraje
časem zraje opakuje svoji pouť
probudil se na podlaze
bral to jako hru
trvá však neustále
nebaví ho cítit se jako zvěř
chce býti jen dítě
nepokrytě unaven být pověšen na tom štítě
označen byl dán mu štítek
nežádoucí v této zemi prý je
jeho barva prý tu k zdejšímu nábytku nesedí
nechápe proč byl odsouzen k vinosti všeho
potíže byli mu dány do vínku nevědomé blaženosti
klouby vybělené tisíceletou zlostí
kosti najaté k tomu životu neustále podlému
vždy jen cizincem v každé zemi
odvržen do tajemné cely
nejsou už prý klíče co se té kobky týče
ten s tím srandovním hovnem pod nosem byl také Rakušan
zde je taky někdo kdo si jiné do huby bral aby je hanil
nejlépe však zranil kopnul si do nich když leží na holé zemi v životních křečích
jejich tu více takových až moc a to je sakra dost proč ta nevyhnutelnost bytí
zle mi je za tebe ma blití ty jež se chováš jako mrchožrout odejmu ti moc
co pak zbude jen to hovno pod nosem
trapná odpověď nahlížena z perspektivy tvrdohlavým úkosem
Erotická báseň
zavřu dveře potichu
utíkám-li po styku
pravdě já se směju jen
lhaním plním tajný sen
světem v hlavě už jsem znaven
na co si tu ještě hrajem
čas nažene ke dni den
pod podlahou v zemi jen
20.05.2022 00:00:41 | Uličný