Labyrint
Anotace: Na cestě poznání.
Labyrintem životního vězení procházíme
a mrtvoly nám ukazují záludnosti cesty.
Obstojíš před sfingami co stráží,
odpovíš správně na jejich enigmy?
Jedině to, že se vydáš - ti odpoví.
Můžeš spočinout v krásné zátoce,
lovit ryby, mít ženu, děti...
Pak však nevyčítej osudu,
že jsi neposlechl
jeho volání a nebo naopak.
Život je výzva o prožitku..
Co zvolíš a čeho se vzdáš?
Pokud se lačně sápeš po vědění...
Pochopíš v určitých bodech omezenost,
osaháš hranice.
Buď tě zastaví,
nebo rozplyneš se
a prolneš se s nekonečnem.
Přečteno 360x
Tipy 14
Poslední tipující: danielsoft, CULIKATÁ, mkinka, Iva Husárková, vůně mraků, Fialový metal, Frr, Psavec, šerý
Komentáře (4)
Komentujících (4)