týměsíc
týměsíc
je danielsoftí časová jednotka
znamenající sedm měsíců
jsi ve slepé uličce?
inu, počkej týměsíc
a něco se stane
...nestane
ani hluchá ulička nezačne slyšet
jen se cyklí
akce-reakce akce-reakce
ad nauseam
a ani týměsíc cyklení
nevytvoří novou věc ex nihilio
to chce čin nevázaný akcí ani reakcí
ba stvořitelský akt
silnější než vytvořit
nové slovo
Přečteno 187x
Tipy 10
Poslední tipující: WWW, kudlankaW, Psavec, Iva Husárková, Sonador, takova, mkinka
Komentáře (2)
Komentujících (2)